Всеукраїнський краєзнавчий форум в Києві - Маньковська, Р. (Краєзнавство, 2024)
10 травня 2024 року в приміщенні Інституту історії України Національної академії наук України відбулася ХVІ Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Українське краєзнавство у викликах російсько-української війни: науково-дослідний та суспільний потенціал», присвячена 75-річчю від дня народження голови НСКУ, доктора історичних наук, професора, члена-кореспондента НАН України Олександра Реєнта.