Акценти сучасної польської фольклористики - Коваль-Фучило, І. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Огляд збірника статей: Nowe konteksty badan folklorystychnych / red. J.Hajduk-Nijakowska, T. Smolinska. - Wroclaw : Polskie Towarzystwo Ludoznawcze, 2011. - 217 s. Review of the collection of articles: Nowe konteksty badan folklorystychnych / ed. J. Hajduk-Nijakowska, T. Smolinska. - Wroclaw: Polskie Towarzystwo Ludoznawcze, 2011. - 217 p.