Мистецька діяльність Сергія Дурдуківського - Даниленко, С. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті здійснено спробу розкрити життєвий і творчий шлях оперного співака, педагога, громадського діяча Сергія Федоровича Дурдуківського (1880-1933). The article discusses the career and artistic activities of the Ukrainian opera singer, teacher, and public figure, Serhij Fedorovych Durdukivskyj. В статье раскрывается жизненный и творческий путь оперного певца, педагога, общественного деятеля Сергея Фёдоровича Дурдуковского.