Регіональна культура як предмет наукового дослідження - Мельник, Я. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті розглянуто стан культурно-мистецького життя Рівненщини на прикладі аналізу монографії С. Виткалова «Рівненщина: культурно-мистецький потенціал в парадигмах сучасності». The state of cultural and art life of the Rivne area is examined on the example of the analysis of the monograph of S. Vitkalov the «Rivne area: cultural and art potential in the paradigms of contemporaneity». В статье рассматривается состояние культурно-художественной жизни Ровенщины на примере анализа монографии С. Виткалова «Ровенщина: культурно-художественный потенциал в парадигмах современности».