Моє розуміння значення Тараса Шевченка - Бача, Ю. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Стаття пропонує особисте бачення автора на роль Тараса Шевченка у суспільстві. Автор наголошує на політичному та ідеологічному вимірі його творчості, аналізує його вплив на українську самосвідомість. The article presents the author's perspective on the role of Taras Shevchenko in society. The author emphasizes the political and ideological dimensions of his work and analyzes his influence on Ukrainian self-awareness.