Західний погляд на проблеми ідентичності - Курочкін, О. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Рецензія на монографію: Гібернау М. Ідентичність націй. — К. : Темпора, 2012. — 304 с. Review: Gibernau, M. Identity of Nations. — Kyiv: Tempora, 2012. — 304 p.