Виставка української ляльки: традиції та сучасні інтерпретації - Студенець, Н. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Стаття присвячена виставці "Феномен традиційної селянської ляльки", що відбулася в Національному центрі народної культури "Музей Івана Гончара" 6 червня - 28 липня 2013 р. Автори та організатори проекту показали красу й органічність української народної ляльки в історичному, соціокультурному, філософському, фольклорному контекстах, продемонстрували її місцеві та регіональні особливості, ознайомили глядача із сучасною авторською лялькою.