Персоніфікована історія дослідження Криму - Кочубей, Ю. (Народна творчість та етнографія, 2009)
Рецензія на книгу: А. А. Непомнящий. Подвижники крымоведения ІІ. Taurica orientalia. – Биобиблиография крымоведения. – Симферополь : ОАО Симферопольская городская типография (СГТ), 2008. – Вып. 12. – 600 с.