Бандура як історико-мистецький об’єкт сучасної органології - Супрун-Яремко, Н. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Рецензія: Зінків І. Бандура як історичний феномен : монографія. - К. : ІМФЕ ім. М. Т. Рильського, 2013. - 448 с. : іл. - Бібліограф. : 1079. Review: Zinkiv I. Bandura as a historical phenomenon: monograph. - Kyiv: M. T. Rylsky Institute of Art Studies, Folkloristics and Ethnology, 2013. - 448 p.: ill. - Bibliography: 1079.