Багатогранність таланту дослідниці - Кара-Васильєва, Т. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті висвітлено науковий шлях видатної дослідниці Зої Чегусової, її внесок у розвиток етнології, фольклористики та мистецтвознавства. Авторка аналізує ключові етапи її творчої діяльності та значення праць у сучасних наукових дослідженнях. The article highlights the scientific path of an outstanding researcher, Zoya Chegusova, and her contribution to the development of ethnology, folkloristics, and art studies. The author analyzes the key stages of her creative work and the significance of her research in contemporary studies.