Степан Васильович Мишанич (Народна творчість та етнологія, 2013)
Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України висловлює глибоке співчуття рідним і близьким покійного, колегам, друзям — усім, хто знав і поважав цю непересічну людину. Світла йому пам'ять. Стаття присвячена життю і науковій діяльності видатного українського вченого-фольклориста, педагога, доктора філологічних наук, професора Степана Васильовича Мишанича. Висвітлено його внесок у дослідження усної народної творчості, фольклористики та літературознавства.