Вироби кустарів-шкіряників Середньої Наддніпрянщини наприкінці ХІХ – у першій половині ХХ століття - Семенова, О. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті розглянуто асортимент виробів шкіряного промислу кустарів Середньої Наддніпрянщини наприкінці ХІХ – у першій половині ХХ ст. The article considers the choice of tannage of the Middle Overdnipro Land artisans in the late 19th – early 20th centuries.