Фундаментальна праця з історії української культури - Стишов, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Стаття є рецензією на фундаментальну працю з історії української культури: Історія української культури : у 5 т., 9 кн. - К. : Наукова думка, 2001. - Т. 1. - 1134 с. ; 2001. - Т.2 - 846 с. ; 2003. - Т. 3. - 1245 с. ; 2008. - Т. 4. - Кн. 1. - 1006 с. ; 2005. Т. 4. - Кн. 2. - 1292 с. ; 2011. - Т. 5. - Кн. 1. - 861 с. ; 2011. Т. 5. - Кн. 2. - 1030 с. ; 2012. - Т. 5. - Кн. 3. - 947 с. ; 2013. - Т. 5. - Кн. 4. - 941 с. "Історія української культури" ґрунтується на багатому емпіричному матеріалі і відкриває колосальні горизонти для осмислення й популяризації української культури та її видатних репрезентантів сьогодні та на перспективу.