ІІ Міжнародні наукові читання пам’яті Костянтина Федоровича Поповича - Головко, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Стаття містить підсумкові матеріали ІІ Міжнародних наукових читань, присвячених пам’яті видатного українського й молдавського фольклориста, письменника, публіциста та літературознавця Костянтина Федоровича Поповича, що відбулися 20 грудня 2013 року в муніципальній Бібліотеці української літератури та культури імені Лесі Українки м. Кишинева (Молдова). Окреслено основні теми, дискусійні питання та результати заходу.