Дружні голоси із зарубіжжя (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті представлені коментарі та відгуки іноземних науковців щодо сучасної ситуації в Україні. The article presents comments and opinions from foreign researchers on the current situation in Ukraine.