Ніжинська управа в 1941-1943 роках: становлення кадрового складу та організаційної структури - Дудченко, Г.; Тучина, Н. (Ніжинська старовина, 2007)
Публікація була підготована в рамках реалізації науково-дослідного проекту кафедри історії України Ніжинського державного університету “Ніжин та Ніжинщина в період другої світової війни”.