По сторінках журналу «Польське народне мистецтво» - Лаврова, А. (Народна творчість та етнографія, 1957)
Матеріали, вміщені в журналі «Польське народне мистецтво» за 1956 р., свідчать про широке коло інтересів польських науковців, про їх прагнення до глибокої і всебічної розробки питань народного мистецтва. Не маючи можливості в короткому огляді детально охарактеризувати всі питання, які висвітлюються в журналі, зупинимося лише на окремих статтях, що в якійсь мірі можуть дати уявлення про це видання і познайомити нашого читача з його змістом.