Етнографічні записи з Підляшшя - Ігнатюк, І. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Іван Степанович Ігнатюк (20 жовтня 1928 р. - 29 серпня 2013 р.) — знаний громадський діяч, український фольклорист, етнограф, мовознавець, перекладач, поет, краєзнавець, публіцист, збирач і дослідник традиційної культури українців Підляшшя. Читачам запропонована добірка з польових етнографічних записів І. Ігнатюка, здійснених на Підляшші.