Summaries (Народна творчість та етнологія, 2014)
У розділі подано англомовні анотації до статей цього випуску журналу. Вони охоплюють дослідження етнодемографічних процесів, традиційної обрядовості, мовних викликів для гуманітарних наук, а також етнографічні матеріали з архівів. The section provides English summaries of the articles in this issue of the journal. They cover research on ethnodemographic processes, traditional rituals, linguistic challenges for the humanities, and ethnographic materials from archives.