Подорож до Балкарії: Нотатки з експедиційних спостережень. 1924 р. - Гайдай, М. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Стаття містить нотатки та опис етнографічних спостережень, зроблених Михайлом Гайдаєм під час експедиції до Балкарії у 1924 році. Рукопис зберігається в Архівних наукових фондах рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України, ф. 6, од. зб. 20, 35 арк. The article contains notes and descriptions of ethnographic observations made by Mykhailo Haiday during his 1924 expedition to Balkaria.