Вітаємо ювіляра! (Народна творчість та етнологія, 2014)
У вересні цього року виповнилося 70 років нашому колезі – професору Олександру Володимировичу Курочкіну, доктору історичних наук, головному науковому співробітнику Українського етнологічного центру Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України. Він з тих людей, кого ще за життя називають класиками. Уміння знаходити несподівані ракурси досліджень, писати науково й водночас захопливо робить його публікації цікавими не лише науковцям, але й широкому загалу. Давно вже стали раритетними книги автора, присвячені новорічним святам українців. Колеги-народознавці ІМФЕ ім. М. Т. Рильського щиро вітають пана Олександра з ювілеєм! Бажаємо йому міцного здоров’я, творчої наснаги та довголіття.