Конференція «В. І. Ленін і культурна спадщина» - Йосипець, Г. (Народна творчість та етнографія, 1969)
У Києві в приміщенні конференц-залу Секції суспільних наук АН У PCP відбулася республіканська науково-теоретична конференція на тему «В. І. Ленін і культурна спадщина», присвячена сторіччю від дня народження великого вождя.