Нові грампластинки (Народна творчість та етнографія, 1969)
У другому номері нашого журналу за 1969 рік повідомлялось про те, що Всесоюзна фірма «Мелодія» записала на грампластинку найкращі колядки та щедрівки у виконанні Державного українського народного хору ім. Г. Г. Верьовки (художній керівник заслужений діяч мистецтв УРСР Анатолій Авдієвський). Тепер повідомляємо, що саме записано на нових пластинках, наспіваних цим уславленим колективом і випущених у світ.