Семем Дорогий та його хорова капела - Павленко, В. (Народна творчість та етнографія, 1969)
Частіше й частіше на республіканську і навіть всесоюзну естраду виходить студентський хор Кіровоградського педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна. Позаду п’ятнадцять років наполегливої праці: трудові будні й радощі творчих перемог. За цей час багато змінилося в ньому поколінь студентів. Ті, хто закінчував інститут, виїжджали вчителювати, несли дітям палку любов до хорового співу і набуту в інститутському хорі високу музичну культуру, а студентські лави поповнювалися першокурсниками, а отже й новими хористами. Організатором і беззмінним художнім керівником хору кіровоградських студентів є заслужений працівник культури УРСР Семен Васильович Дорогий.