З побуту робітників Львівського телевізорного заводу - Ожицька, М. (Народна творчість та етнографія, 1969)
У процесі соціалістичного будівництва в західних областях України виникло ряд нових свят і традицій. Чимало нового, прекрасного з'явилося у виробничо-громадському побуті і робітників Львівського телевізорного заводу.