Свято в музеї Максима Рильського - Пазяк, Н. (Народна творчість та етнографія, 1991)
У Київському літературно-меморіальному музеї М. Т. Рильського в рамках II Міжнародного фестивалю фольклору відбулося свято народної творчості «Весняні води», де звучала народна поезія весняно-літнього циклу.