Син братньої Білорусі - Лисий, І. (Ніжинська старовина, 2007)
Неподалік від центру Конотопа розташована не гамірна вулиця. Зовсім поруч вирує життя на міських артеріях, а тут володарюють приватні будинки, і навесні буяє зелень. На одному з будинків табличка: “Вулиця Богушевича”. І більше ніякої інформації. А вулиця названа на честь відомого білоруського поета, який одинадцять років працював у нашому краї.