Фундаментальний звід українського народного мудрослів'я - Федосик, А. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Рецензія: Прислів'я та приказки. Природа. Господарська діяльність людини. К.: Наук. думка, 1989.— 480 с.; Прислів'я та приказки. Людина. Родинне життя. Риси характеру.— К.: Наук. думка, 1990.— 528 с. Прислів'я та приказки. Взаємини між людьми — К.: Наук. думка, 1991.— 440 с.— (Упорядник Пазяк М.М.).