Дещо про Кулика як художника-етнографа - Суровцева, Н. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Документальні відомості про І. Ю. Кулика як художника та етнографа досить скупі у нас, і тому може буде доцільним навести новий документ про його діяльність.