Іван Павлович Березовський (Народна творчість та етнографія, 1991)
26 червня 1991 р. раптово помер Іван Павлович Березовський — відомий фольклорист, етнограф, доктор філологічних наук, старший науковий співробітник-консультант Інституту мистецтвознавства, фольклору та етнографії ім. М. Т. Рильського АН УPСP.