Повернення богині - Каустов, А. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Рецензія на книгу: Магу В. Kelly. Goddess Embroideries of Eastern Europe. Winona, 1989.— 215 s. Художньому багатству орнаменту, його образній системі та смисловому навантаженню присвячена книга американської художниці, дослідниці слов’янської етнографії, фольклору та мистецтва, професора Мері Б. Келі «Богиня у вишивках Східної Європи».