Перша монографія про українські церкви Канади - Мушинка, М. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Рецензія на книгу: Українські церкви Альберти у мистецьких творах і в описі Парасі Іванець. Видано у сторіччя перших українських поселенців у Альберті / Редактор Мілан Сошко. Пряшів, 1991.—192 с.