Образна мова орнаменту - Хом’яков, Л. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Рецензія на книгу: Найден О. С. Орнамент українського народного розпису. Витоки, традиції, еволюція. К.: Наук. думка, 1989.—132 с.