Публікації українських народних казок Закарпаття - Пойда, П. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Серед багатющих фольклорних скарбів, якими славиться Закарпаття, одне з чільних місць посідають українські народні казки. Їх збирання, публікація і вивчення особливо розгорнулося після возз’єднання Закарпаття з Радянською Україною. Мета цього огляду — подати бодай короткий опис публікацій закарпатських казок, які були надруковані в окремих виданнях.