Summaries (Народна творчість та етнологія, 2014)
Анотації статей номера висвітлюють основні теми, зокрема українську етнографію, матеріальну культуру та історичні дослідження. Кожна анотація підкреслює ключові результати та внесок відповідних досліджень. Summaries of the articles featured in the issue provide a comprehensive overview of topics such as Ukrainian ethnography, material culture, and historical research. Each summary highlights key findings and contributions of the respective studies.