Миттєвості епохи: фотографія як етнографічне джерело - Щербак, І. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Рецензія на книгу: Zmizelý svět Podkarpatské Rusi ve fotografiích Rudolfa Hůlky (1887–1961). – Praha, 2014. – 292 s.