Родильно-хрестинна обрядовість населення Гомельщини в записах білоруських фольклористів - Боряк, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Рецензується видання: Радзінна-хрэсьбінныя абрады і звычаі беларусаў (на матэрыяле фольклору Гомельскай вобласці) / аўтары-ўкладальнікі Новак В. С., Шынкарэнка В. К., Кастрыца А. А., Воінава А. М., Вяргеенка С. А., Палуян А. М., Партнова-Шахоўская А. У. – Гомель : Барк, 2013. – 380 с.