У світі міні-металу - Пасічник, Л. (Народна творчість та етнологія, 2014)
28 листопада 2014 року в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва – одній з найбагатших скарбниць українського мистецтва та культури – відбулось урочисте відкриття виставки «КВАДРА міні-метал. Ювелірне – мистецтво – міні-емалі». В арт-проекті взяли участь 18 художників-ювелірів та 11 емальєрів (члени Національної спілки художників України, Спілки дизайнерів України, а також заслужені художники України). Мета арт-проекту – представити сучасний стан і тенденції розвитку ювелірного мистецтва й мистецтва міні-емалі, нові естетичні погляди, сміливі експериментальні пошуки художників разом з використанням нетипових матеріалів, розкрити оригінальність стилістичних образно-пластичних і технологічних художніх вирішень.