Україна в знаках та символах - Бондаренко, Г. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті розглядаються традиційні символи України та їх значення у культурному контексті. Авторка аналізує походження, функції та сучасну інтерпретацію знаків, які формують національну ідентичність. The article examines traditional symbols of Ukraine and their significance in the cultural context. The author analyzes the origins, functions, and modern interpretation of symbols shaping national identity.