Міжнародна конференція "Традиции и современное состояние культуры и искусств" - Іванчишен, В. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті описано ключові теми та доповіді міжнародної конференції (20-21 листопада 2014 року, м. Мінськ), присвяченої культурним та мистецьким традиціям. Розглянуто сучасні виклики збереження культурної спадщини та міжкультурної взаємодії. The article describes key themes and presentations of the international conference dedicated to cultural and artistic traditions. The modern challenges of cultural heritage preservation and intercultural interaction are discussed.