Релігія як політика - Воннер, К. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті розглянуто роль релігії як політичного інструменту у контексті сучасних подій в Україні. The article examines the role of religion as a political tool in the context of contemporary events in Ukraine.