Братні чи небратні народи? Асиметрія в постмайданівській Україні - Дікінсон, Дж. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті досліджується проблема міжнаціональних відносин між українцями та росіянами після подій Майдану. The paper explores the issue of interethnic relations between Ukrainians and Russians after the events of Maidan.