Роздуми про антропологію війни - Райс, Н. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті авторка розмірковує про вплив війни на антропологію та її взаємодію з культурними процесами. The author reflects on the impact of war on anthropology and its interaction with cultural processes.