Лист до редакції - Підгайний, О. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Ми пропонуємо встановити стосунки на рівні міст-побратимів між Києвом та одним із міст Канади (найвірогідніше — Торонто) з тим, щоб в умовах економічної кризи, що насувається на Україну, жителі партнерського міста змогли б допомогти населенню відповідного регіону Києва та прилеглого до нього Києво-Святошннського району в разі угоди з Торонто продуктами, медикаментами та іншими речами першої потреби.