Народний умілець Василь Бідула - Подуфалий, В. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Минуло 120 років з дня народження народного умільця — талановитого і самобутнього скульптора Василя Івановича Бідули. Він належить до когорти визначних народних майстрів різьби по дереву, є автором цілого ансамблю монументальних кам’яних скульптур.