Виставка творів Ростислава Палецького - Шевельов, С. (Народна творчість та етнографія, 1992)
З травня по липень 1991 року в Одеському літературному музеї відбувалася виставка творів Заслуженого майстра народної творчості УРСР Р. М. Палецького (1932 — 1978), художника з села Троїцького Любашевського району на Одещині.