«...Мир на землі вам, добрі люди» - Федорук, О. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Сьомого липня, в день 70-х роковин Валентина Задорожного (1921 — 1988) відбулося обговорення персональної виставки видатного митця, яку організувала секція монументального мистецтва Спілки художників України в Державному музеї українського образотворчого мистецтва.