Конференція з нагоди 100-річчя Ф. Ернста - Побожій, С. (Народна творчість та етнографія, 1992)
У листопаді минулого року в Сумах пройшла наукова конференція «Північне Лівобережжя та його культура XVIII — початку XX ст.», присвячена 100-річчю від дня народження історика мистецтва Федора Людвіговича Ернста (1891 —1942).