Слідами Шевченкових мандрів - Павлюк, М. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книгу: Шовкопляс Г. М., Шовкопляс І. Г. За покликом серця. Пам’ятки історії та культури в житті і творчості Т. Г. Шевченка. К., 1990.- 170 с.