Матеріали до життєпису Максима Рильського - Пазяк, Н. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Запропонований нижче увазі читачів матеріал становить собою спогади про Максима Рильського (l9.ІІI. 1895—24.VІІ. 1964) учня поета, письменника, багаторічного в’язня сталінських концтаборів Івана Івановича Іванова. Рукопис спогадів зберігається нині у фондах Київського літературно-меморіального музею М. Т. Рильського.